Hösten 2020 inleder vi ett spännande samarbete med Djurum AB, Sveriges modernaste djurkrematorium, utanför Jönköping. Företaget drivs av Jeremy och Maria Wyon.

Djurum tar emot både sällskapsdjur och hästar för kremering. Deras moderna och helt nybyggda anläggning kan hantera ett stort antal djur varje dag och erbjuder individuell kremering, det vill säga att många djur kan kremeras samtidigt men har ett eget utrymme. Förbränningsugnarna i anläggningen är toppmoderna och mycket miljövänliga, till exempel tas all överflödig värme-energi som produceras vid kremeringen tillvara och skickas tillbaka in i kommunens elnät. Hela anläggningen är dessutom fossilfri.

Djurum tar hand om hela avskedsprocessen, från veterinärbesök till kremering och minneslund. De har ett helhetstänk kring djur, miljö och ett värdigt avslut som går helt i linje med Pets in Peace egna värderingar och vi ser mycket fram emot vårt samarbete!

Läs mer på www.djurum.se

Kategorier: Om Pets In Peace